Soutěž o 50% slevu na nákup v nově otevřeném největším obchodě s kojeneckým zbožím v Praze!

Soutěž o 50% slevu na nákup v nově otevřeném největším obchodě s kojeneckým zbožím v Praze!  - obrázek
Soutěž o 50% slevu na nákup v nově otevřeném největším obchodě s kojeneckým zbožím v Praze! - obrázek

Soutěž o 50% slevu na nákup v nově otevřeném největším obchodě s kojeneckým zbožím v Praze!


Nenechte si ujít jedinečné příležitosti nakoupit vše potřebné pod jednou střechou. Navíc, s naším portálem, díky slevovému kupónu můžete ušetřit hned při první návštěvě.


U příležitosti nově otevřeného kamenného obchodu babiez v Praze Letňanech jsme pro vás připravili malou prázdninovou soutěž. Výherce získá 50% slevu na nákup v tomto obchodě! A to není vše, babiez má pro vás i další překvapení. Více se dozvíte v článku, pro zapojení do soutěže klikněte zde.


SOUTĚŽIT


Před obchodním centrem Letňany, v samostatném objektu, byl otevřen nový obchod s dětským a kojeneckým zbožím babiez, jako součást jednoho z největších česko-slovenských prodejců kojeneckého zboží v Čechách. 


Pražský obchod navazuje na vyzkoušený způsob prodeje, ale zároveň se může pochlubit několika novinkami. V prvé řadě jde o největší obchod s kojeneckým zbožím v Praze. Rozkládá se na 1000 m2  a nabízí všechny dostupné značky pod jednou střechou.


Mimo rozsáhlou nabídku kočárků, autosedaček nebo hraček, se rodinám nabízí téměř vše, co budou potřebovat s příchodem děťátka. Od dudlíků, plenek, nočníků a kojeneckých lahví přes kojenecké polštářky, vaničky, přebalovací pulty, sterilizátory, bryndáky, postýlky a chůvičky, až po ochranné pomůcky do bytu, kosmetické přípravky, zdravotnické potřeby, židličky, aktivní centra, houpačky, dětské oblečení či dětské pokojíčky, a samozřejmě mnoho dalších. Každý den bude na vybraných produktech sleva 50%.



Obchod nabízí i těhotenskou módu a spodní prádlo pro nastávající i kojící matky. Samozřejmostí je posezení u kávy pro tatínky nebo údržba kočárků na místě zdarma. Pro každého návštěvníka, i když si nic nekoupí, připravil ochod babiez dárek. Pokud by se vám zdálo, že obchod je od vás příliš daleko, babiez nabízí i možnost nákupu po internetu na adrese www.babiez.cz.


Proslýchá se, že do konce prázdnin se mezi zákazníky rozdá mnoho autosedaček Ferrari.