Soutěž o kosmetiku pro těhotné a maminky VERMIO – vyhrává každý!

Soutěž o kosmetiku pro těhotné a maminky VERMIO – vyhrává každý! - obrázek
Soutěž o kosmetiku pro těhotné a maminky VERMIO – vyhrává každý! - obrázek

Milé maminky, 

těhotenství, mateřství a kosmetika VERMIO patří prostě k sobě. 

Připravili jsme pro Vás soutěž o krémy VERMIO, které jsou patentově chráněným světovým unikátem v péči o pokožku v těhotenství a mateřství. 

V této soutěži vyhrává každý! Máme pro Vás připravené 3 ceny, obsahující kosmetiku VERMIO a navíc pro úplně každého soutěžícího 20% slevu na všechny produkty řady VERMIO. 

Hojivé krémy VERMIO jsou ve své oblasti světovým unikátem s patentovým chráněním. Svou jedinečností poskytují optimální krémovou řadu pro péči o Vaši pleť a její hojení při širokém spektru kožních problémů. Krémy VERMIO jsou prvními a jedinými na světě, které obsahují a využívají soubor stabilizovaných tělních enzymů v bílkovinném prostředí. 

Kosmetika VERMIO má široké užití, a je, mimo jiné, velmi vhodná pro péči o pokožku v těhotenství a mateřství. 

Doporučujeme od čtvrtého měsíce těhotenství až do porodu aplikovat vybrané přípravky VERMIO na celé tělo proti vzniku strií a celulitidy, a to především na břicho, hýždě a stehna a po porodu při kojení na prsa. 

Velmi vhodné jsou přípravky VERMIO i na ošetřování již zhojených jizev, například po císařském řezu. Tyto přípravky působí na jizvy podobně jako tlakové masáže. Urychlují jejich vyzrávání, zabraňují jejich zbytnění, hypertrofii. V případě starších jizev, tyto opticky vyhlazují a zmenšují. 

Přípravky VERMIO jsou vhodné i pro mnoho dalších kosmetických a hojivých aplikací, se kterými se můžete seznámit na stránkách http://www.vermio.eu/.