Soutěž o lékařskou péči v Evropské oční klinice Lexum

Soutěž o lékařskou péči v Evropské oční klinice Lexum - obrázek
Soutěž o lékařskou péči v Evropské oční klinice Lexum - obrázek

„Nechat si vyšetřit zrak? Proč? Vždyť brýle nenosím.“ říkáte si. Ale nechat si vyšetřit zrak by měl jednou za čas každý z nás a zjistit tak, jak na tom s očima opravdu je.


Evropská Oční klinika Lexum přináší všem čtenářům Porodnice.cz druhé kolo jedinečného MARATONU 5 SOUTĚŽÍ, ve kterých je možné vyhrát vstupní vyšetření očí a slevy na laserové korekce zraku.


Lékařský tým Evropské oční kliniky Lexum tvoří mezinárodně uznávaní odborníci v oboru očního lékařství. Od založení kliniky v roce 1993 provedli lékaři Lexum sta tisíce vstupních prohlídek vyšetření zraku, více než 20 000 laserových zákroků a na 70 000 operací šedého zákalu, glaukomu, transplantací rohovky, rekonstrukčních očních operací, operací sklivce a odchlípené sítnice.


Díky dokonalému přístrojovému vybavení a vysoké kvalifikaci personálu klinika poskytuje široký výběr možností korekce všech refrakčních vad oka – krátkozrakosti, dalekozrakosti, astigmatismu, presbyopie a aberací vyššího řádu.


Pobočky Evropské oční kliniky Lexum jsou dnes otevřeny v 5 městech ČR – Praze, Brně, Ostravě, Českých Budějovicích a Táboře.


Tak neváhejte, zapojte se do našeho MARATONU soutěží a navštivte kliniku ve svém městě!


Kdy a o co soutěžíme?



  • právě dnes můžete začít soutěžit o 1 x poukaz na 20% slevu na laserovou korekci zraku v hodnotě 10 400 Kč v případě obou očí (tento poukaz je přenosný, je tedy možné jej darovat)

tato soutěž trvá od 18. 5. do 29. 5. 2011


 


Další soutěžní kola proběhnou:



  • od 4. července 2011 – o vstupní vyšetření očí v hodnotě 3 000 Kč

  • od 5. září 2011 – o 50% slevu na laserovou korekci zraku v hodnotě 26 000 Kč (v případě obou očí)

  • od 39. října 2011 – o vstupní vyšetření očí v hodnotě 3 000 Kč


Pro zapojení do soutěže je nutné být zaregistrován na portálu Porodnice.cz a mít vyplněné všechny registrační údaje.