Soutěž o roční předplatné časopisu Máma a já

Soutěž o roční předplatné časopisu Máma a já - obrázek
Soutěž o roční předplatné časopisu Máma a já - obrázek

Podle ankety, která proběhla na našem portálu, si 95% z Vás myslí, že je důležité mít přehled o tom, co jednotlivé porodnice v ČR nabízejí budoucím maminkám. Rozhodli jsme se tedy pro Vás připravit ucelenou nabídku všech porodnic. Abychom Vám mohli přinést především informace, které Vás zajímají, rádi bychom Vás nyní požádali o označení kritérií, která považujete za důležitá. Tři z Vás od nás dostanou roční předplatné časopisu Máma a já. Máte zájem? Stačí kliknout zde.


Zajímají Vás bližší informace o připravovaném projektu? Čtěte tedy dále. Portál Porodnice.cz Vám již brzy přinese novou službu - a to komplexní nabídku všech porodnic v ČR s přehledem o tom, co jednotlivé porodnice budoucím maminkám nabízejí. Pro některou maminku je důležitá přítomnost otce u porodu, pro jinou možnost aplikovat epidurální analgezii, pro jinou zase nadstandardní pokoj či možnost návštěv. Představte si jedno místo, kde byste pohodlně, rychle a hlavně on-line zjistili jednotlivé nabídky porodnic. Mohli si je porovnat. A vybrat si takovou porodnici, která Vám nejvíce vyhovuje. Tak takovéto místo a možná ještě lepší již brzy najdete na Porodnice.cz.


Celý projekt se rozhodl podpořit časopis Máma a já – časopis mladé rodiny, ve kterém se každý měsíc dočtete zajímavé informace o těhotenství a porodu, dítěti, zdraví, očkování apod. Od příštího roku se můžete těšit na seriál o porodnicích, který redakce časopisu připravuje s naším portálem. Více o časopisu najdete na www.mamaaja.cz.