SOUTĚŽ O SLEVU NA NÁKUP S KIDSOUTDOOR.CZ

SOUTĚŽ O SLEVU NA NÁKUP S KIDSOUTDOOR.CZ - obrázek
SOUTĚŽ O SLEVU NA NÁKUP S KIDSOUTDOOR.CZ - obrázek

Tentokrát soutěžíme o 3 slevové kupóny:

1. CENA 1500 Kč

2. CENA 1000 Kč

3. CENA 500 Kč

Soutěžit můžete až do 27. září 2011. Navíc, pro všechny naše čtenáře je připravena 10% sleva na nákup. Přečtěte si celý článek s nabídkou, kterou pro Vás připravil e-shop, www.kidsoutdoor.cz, specialista na outdoorové vybavení od miminek až po školáky.

 

Soutěžit

 

Připravte se na podzim a chladnou zimu s Kidsoutdoor.cz

Zima se neodvratně blíží a my jsme se rozhodli, že se jejím příchodem nenecháme zaskočit tak, jako minulý rok. Vzpomínáte na minulou krutou a zasněženou zimu? Sníh i nízké teploty přišly velmi brzy, v podstatě už na podzim. Proto jsme se již dostatečně zásobili a průběžně celý podzim vám budeme nabízet to nejlepší dětské zboží, které vaše děti s jistotou zahřeje a ochrání před zimou.

Jako vždy nabízíme nepromokavé oblečení od ověřených dánských a britských firem. V tomto roce budeme podstatně více zásobeni osvědčeným nepromokavým péřovým oblečením od britské značky Spotty Otter. V průběhu října naleznete na našich stránkách jejich kompletní sortiment. Neváhejte tedy a přihlaste se k odběru novinek na našich stránkách www.kidsoutdoor.cz a buďte tak včas informováni o novém zboží a speciálních slevových akcích našeho e-shopu.

Nově máme pro Vás výběr z toho nejlepšího od americké značky Columbia. V tomto oblečení se vaše děti nejen zahřejí, ale budou v něm vypadat naprosto úchvatně a roztomile. Vysoká kvalita, speciální materiály a design, to je značka Columbie.

Dále pro vás máme připravené zboží jako dětské termo oblečení, nepromokavé dětské rukavice, zimní nepromokavé bundy – od značek Dare2B, Regatta, Caretec.

Nově budeme mít také v nabídce zimní sněhule kanadské značky Kamik – boty, které zahřejí nožky vašich dětí i v -20°C!

Pro ty z Vás, kteří nebudou mezi třemi šťastnými výherci, máme dobrou zprávu. Můžete využít SLEVOVÉHO KUPÓNU na nákup s 10% slevou – slevový kód POR09. Těšíme se na Vás a přejeme Vám příjemné prožití podzimu i zimy. Hlavně v teple a suchu!

KIDSOUTDOOR – specialista na nepromokavé outdoorové oblečení pro děti.