Soutěž s výrobky kojenecké výživy od Nestlé!

Soutěž s výrobky kojenecké výživy od Nestlé! - obrázek
Soutěž s výrobky kojenecké výživy od Nestlé! - obrázek

Zpestřete si všední dny soutěží s výrobky kojenecké výživy od Nestlé, konkrétně s řadou výrobků Nestlé mléčné kaše.

Zapojte se do naší soutěže a vyhrajte jeden z 5 balíčků výrobků kojenecké výživy, každý v hodnotě 500 Kč. Soutěžit můžete až do 25. září.

 

Soutěžit

 

Všechny Nestlé kaše (kromě Nestlé dětské krupičky) procházejí při výrobě unikátní technologií CHE. Podstatou této technologie je enzymatické štěpení obilných škrobů na jednodušší složky. Díky technologii CHE jsou Nestlé kaše lehce stravitelné a sytivé. Děťátko po nich nebolí bříško a dobře spí.

Nestlé mléčné kaše obsahují důležité vitamíny A a C, ale také železo a zinek. Zinek a vitamín A pomáhají podporovat přirozenou obranyschopnost Vašeho dítěte. Jejich důležitou součástí jsou také probiotické bakterie Bifidus BL podobné těm, které se nacházejí v mateřském mléce a zažívacím traktu plně kojených dětí. Navíc bez přídavku cukrů.

Příprava pokrmu je velmi rychlá a snadná: stačí jen odměřit potřebné množství sypké směsi, přidat povařenou vodu vhodnou pro kojence, ochlazenou na 40 stupňů (pozor – vyšší teplota bifidobakterie ničí), zamíchat a podávat.

Nestlé mléčné kaše jsou vhodné pro děti od ukončeného 4., 6. nebo 8. měsíce. Více informací na www.kojeneckavyziva.cz nebo na bezplatné infolince 800 135 135.