Svatý Valentýn, svátek nejen zamilovaných...

 
Svatý Valentýn, svátek nejen zamilovaných…
Ať už jste tento svátek přijali na vlastní, ještě váháte nebo ho prostě nemáte rádi, protože není „náš“, tedy český, podívejme se na tento den 14. února trochu jinýma očima. V polovině února, když venku ještě panuje sníh a mráz, od Vánoc uteklo již spoustu vody a do jara je ještě daleko, je přeci jen ten nejlepší čas, vykouzlit úsměv na tvářích těch, které máme rádi. Ať je to milovaný protějšek, nebo třeba rodiče, sourozenci či blízcí kamarádi a přátelé.  Nejde o drahé dary, i když proti gustu… Jde spíše o to, potěšit dobrým slovem, milou pozorností nebo květinou.
KvětinyV online květinářství La Florista se na potěšení vašich blízkých květinami specializujeme. Květiny od nás jsou vždy čerstvé, dlouho vydrží a naše floristky mají „zlaté ručičky“. Květina potěší a nikdy jí nic nezkazíte. Květiny doručíme po Praze a celé ČR do 24 hodin. Ke každé květině můžete připojit vzkaz.

„Není jednodušší a příjemnější cesty, jak udělat radost Vašim blízkým.“

A nejen 14. února bychom měli svým blízkým dávat najevo, že na ně myslíme a máme je rádi.  Proto jsme tu pro Vás každý den. A pokud ale máte pocit, že jste svým blízkým a milovaným to, že je máte rádi, neříkali dost často, právě pro Vás je svátek Svatého Valentýna jako stvořený.

Zkuste to letos s námi a s květinami a oslavte svátek svatého Valentýna! Určitě nebudete litovat…


KvětinaVáš tým

Danube House – přízemí
Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8
Tel: 222 322 388

e-mail: [email protected]

www.laflorista.cz

Témata: