Tajemství odsávačky mateřského mléka Philips AVENT

Tajemství odsávačky mateřského mléka Philips AVENT - obrázek
Tajemství odsávačky mateřského mléka Philips AVENT - obrázek
Odsávačka Philips AVENT je všeobecně oblíbena maminkami i zdravotnickým personálem pro jednoduchost a lehkost odsávání a hlavně pro vyšší efektivitu odsávání než mají ostatní odsávačky.
Odsávání je jemné a bezbolestné, odsávačka Philips AVENT vám pomůže překonat i běžné problémy, jako jsou nalité prsy či popraskané bradavky.
Tajemství úspěchu je v kombinaci silikonové masážní vložky s výstupky ve tvaru okvětního lístku se silikonovou membránou, které společně během odsávání navozují podobné pocity jako při kojení:

Měkká silikonová vložka s pěti masážními výstupky zajišťuje masáž prsu. Jak stlačujete páku odsávačky, výstupky se pohybují nahoru a dolů a jemně masírují dvorec bradavky. Masáž prsu zajišťuje bezbolestné a přirozené odsávání mateřského mléka.


odsávačka  odsávačka2 odsávačka III.
Silikonová membrána 100% zaručuje potřebný podtlak k odsávání. Sílu podtlaku a frekvenci odsávání si můžete sama regulovat stlačováním páky odsávačky.
S pomocí odsávačky mateřského mléka Philips AVENT můžete rychle a pohodlně odsát své mléko přímo do lahví AVENT nebo do jednotlivých předsterilizovaných VIA pohárků k uskladnění v lednici nebo mrazáku.