Tři dny báječných slev v obchodech NEXT

Tři dny báječných slev v obchodech NEXT - obrázek
Tři dny báječných slev v obchodech NEXT - obrázek

Britská módní značka NEXT připravila pro své zákazníky víkend plný slev, který startuje již tento pátek 24.9. Těšit se můžete na 50% slevy na vybrané kousky oblečení.

Jedná se o novou kolekci pro podzim/zima 2010. A co jí dominuje?
Dámská kolekce se snaží podtrhnout ženskost, do popředí se dostávají řasené sukně, kalhoty do pasu, vysoké podpatky! Z materiálů převládá šifón, krajka, síťovina. Co se barev týká, NEXT se v podzimní kolekci snažil přinést přírodu do města! Mechově zelená, žensky hnědá, tmavě červená, právě tyto barvy budou v následujícím období všude kolem nás.
U mužů se sází jak na elegantnost, tak také na pohodlí. Záleží na jejich profesi i způsobu života. Elegantní obleky, kterým vládnou všechny odstíny šedé barvy či pohodlné džíny s vlněným svetrem, to vše je v nové kolekci NEXT. Jako doplněk nesmí chybět šála.
Samozřejmě ani děti nezůstávají u nás v pozadí, barvy podzimu převládají i v jejich kolekci.

Značka NEXT má pro své zákazníky také novinku, která se týká objednávání věcí. Nemáme v našich obchodech to, pro co jste přišli? Potřebujete jinou velikost či barvu trička? To není žádný problém! Nabízíme novou službu – zákaznické objednávky. Z webových stránek www.nextdirect.com si můžete vybrat přesně to, co si přejete. Nabízí se dvě možnosti. První se týká objednávání z jakékoliv naší prodejny, kde si zboží vyberete a v rozmezí 7 až 11 dnů Vám bude na danou prodejnu bezplatně doručeno. Druhá možnost je objednat si Vámi vybrané zboží z tepla domova a za dobírku zaplatíte pohých 130 kč. Záleží pouze na Vás, jakou možnost zvolíte.
Přejeme Vám příjemné nákupy!

model 1  model 2  model 3  model 4 

Témata: