Vánoční výhra - balíček Imuregen

Vánoční výhra - balíček Imuregen - obrázek
Vánoční výhra - balíček Imuregen - obrázek

Na 10 výherců Velké vánoční soutěže čeká balíček
doplňků stravy Imuregen.

 

 

Tyto unikátní a zcela přírodní doplňky stravy živočišného původu byly vyvinuty předními českými specialisty a lékaři již v roce 1983, kdy získaly Československý výrobní patent. IMUREGEN je jedinečný soubor nukleotidů, dietárních peptidů, aminokyselin a minerálních látek, který přirozeně působí na aktivaci imunitního systému a zrychlení regenerace organismu.

 

Hledáte-li přírodní přípravek, který podporuje imunitu a regeneraci, nemůžete si vybrat lépe. IMUREGEN již více než 30 let pomáhá dětem, dospělým, seniorům i sportovcům a jeho blahodárné účinky tak lze potvrdit řadou odborných studií, testů, klinickou praxí, ale zejména celou řadou věrných a spokojených zákazníků. 

 

IMUREGEN můžete užívat v době zvýšené psychické a fyzické zátěže, při jakémkoliv akutním či chronickém oslabení organismu nebo k posílení obranyschopnosti v období chřipek a nachlazení. Přípravek IMUREGEN je jedinečný tím, že je čistě přírodního původu, nezatěžuje tělo umělými složkami, nemá žádné vedlejší účinky, není návykový a dá se užívat libovolně dlouhou dobu podle potřeb jedince. Je vhodný jak pro dospělé, tak i pro děti a diabetiky.

 

IMUREGEN je pro všechny, kteří dbají na své zdraví a chtějí posílit svůj organismus!