Velikonoční soutěž o 3 dětské softshellové bundy s Kidsoutdoor.cz

Velikonoční soutěž o 3 dětské softshellové bundy s Kidsoutdoor.cz - obrázek
Velikonoční soutěž o 3 dětské softshellové bundy s Kidsoutdoor.cz - obrázek

Známé anglické přísloví říká: „Neexistuje špatné počasí, jen špatné oblečení.“ Každý rodič potvrdí, že  u dětí to platí dvojnásob. Nyní vás a hlavně vaše děti nezaskočí ani aprílové počasí. V naší soutěži, kterou jsme pro vás připravili ve spolupráci s e-shopem www.kidsoutdoor.cz můžete nyní vyhrát 3 SOFTSHELLOVÉ BUNDY dle vlastního výběru, které vaše děti využijí po celý rok.

Softshellové bundy jsou ideálním oblečením pro jarní období. Ochrání vaše děti před větrným počasím – neprofouknou, udrží teplo a současně odpuzují déšť. Softshellové bundy jsou velice slušivé, pohodlné a neomezují dítě v aktivním pohybu. Jedná se o sportovní prodyšné bundy, které vaše děti využijí v každém ročním období.

Softhellku je možné nosit na jaře samostatně nebo v kombinaci s nepromokavou bundou. Je možné ji nosit i v létě při chladných letních večerech, ale i na podzim. V zimě, zejména při lyžování a aktivním pohybu, je sofshellka ideální 2. vrstva. Dá se obléci na termo oblečení a pod lyžařskou bundu. Když bude o kousek tepleji a vyleze sluníčko muže vaše dítě v softshellce i lyžovat…

Kidsoutdoor – specialista na outdoorové oblečení pro děti Vám nabízí širokou nabídku těchto bund pro děti od 2 let až do 14 let či výšky 165 cm!

Vyhrát je tak snadné. Stačí vyplnit soutěžní kvíz a softshellka může být Vaše.

POZOR! Všichni registrovaní uživatelé portálu www.porodnice.cz mohou do konce dubna využít 20% slevu na veškerý sortiment. Stačí, když v nákupním košíku e-shopu Kidsoutdoor.cz vyplníte speciální slevový kód.


if(user_is_logged_in()){
?>

Váš speciální kód je: POR04

}
else
{
?>

Pro zobrazení Vašeho slevového kódu se prosím přihlášte či zaregistrujte. Po přihlášení se Váš kód objeví zde na této stránce.

}
?>