Vyhrajte 3 dětské péřové kombinézy Snuggly Bunting zn. Columbia

 

To je venku ale zima! Vám to ovšem vadit nemusí. Zabalte své  děti do jemné péřové kombinézy, která je naprosto ideální do chladného a zimního počasí. Užívejte si zimních radovánek s vašimi dětmi, kterým v našich kombinézách bude stále pěkně teploučko.

Zapojte se do soutěže, kterou pro Vás připravil e-shop www.kidsoutdoor.cz - specialista na zimní a outdoorové oblečení.

Vyhrát můžete 3 dětské péřové kombinézy Snuggly Bunting zn. Columbia v hodnotě 1390 Kč dle vlastního výběru. Stačí, když vyplníte krátký kvíz a jste krůček od krásné výhry, kterou stihnete zabalit i pod stromeček.

Pro zapojení do soutěže klikněte na následující odkaz  http://www.kidsoutdoor.cz/soutez/

Soutěžit můžete až do 9. prosince 2012.

 

Kidsoutdoor, to je široká nabídka dětských zimních kombinéz a dalšího zimního oblečení, které čeká jen na Vás. Kombinézy Snuggly Bunting značky Columbia jsou pro letošní rok ještě lehčí a teplejší. Mají výborné tepelně-izolační vlastnosti a rychleji odvádějí vlhkost. Materiál je vodě a větru odolný. Navíc, můžete vybírat z několika barevných variant.

                        kombineza                

 

Oblíbili jste si britskou značku Spotty Otter? I pro letošní sezonu máme v nabídce tuto nepromokavou kombinézu s fleecem v provedení pro kluky i holky.

 Aby byla zimní výbava kompletní, nesmí chybět kvalitní obuv. V naší nabídce máme nově dětské sněhule s kožíškem americké značky Sorel. Jde o jedny z nejlepších zimních bot pro děti na trhu. Dětské zimní boty SOREL COMMANDER jsou určeny až do teploty -32°C a samozřejmostí je, že jsou nepromokavé, dolní část boty je gumová.

                                         boty_cerne               

Pokud chcete, aby Vaše děti byly v teple i v největší zimě, model Snow Commander je tedy tou nejlepší volbou. Podrážka je vybavena více směrnými výstupky podporující trakci. Ani zapínání dětem nedělá problémy a to kvůli naprosto jednoduchému a účinnému suchému zipu. Boty se velice snadno nazouvají, jsou lehounké a velmi pohodlné.

Zima už je pomalu za dveřmi, buďte připraveni a nenechte se zaskočit sněhem ani mrazem. Těšíme se na Vás a přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků a celé zimy – hlavně v teple a suchu!

Váš specialista na nepromokavé oblečení pro děti: www.kidsoutdoor.cz

Přidejte se k nám i na FACEBOOKU a buďte včas informováni o novinkách. Diskutujte s námi, přidávejte fotky vašich dětí v našem oblečení, prostě buďte s námi v kontaktu každý den: FACEBOOK

logo

Témata: