Zajímavý produkt pro pozvolný přechod na pevnou stravu

Zajímavý produkt pro pozvolný přechod na pevnou stravu - obrázek
Zajímavý produkt pro pozvolný přechod na pevnou stravu - obrázek

Včasné zavedení příkrmů je pro kojence důležité nejen z hlediska nutričního, ale také vývojového. Novinka, Sunar sušené mlíčko s kaší, miminko dobře zasytí a poskytne mu potřebné výživné látky, minerální látky i vitaminy. Z jednoho balení 435 g snadno připravíte 3 litry mlíčka s kaší.


Kdy začít se zaváděním cereálií (obilovin) do výživy dítěte? Pokud už vaše miminko bez problémů baští zeleninu a masozeleninové příkrmy, nestojí nic v cestě pomalému přivykání na obiloviny včetně těch, které obsahují lepek. Možná jste slyšeli, že máte počkat až do ukončeného 12. měsíce věku dítěte, ale nenechte se zmýlit. Dětský organismus ke svému správnému vývoji potřebuje přijímat další živiny a postupně si zvykat na nové složky potravin a chutě. Podle nejnovějších výživových doporučení Evropské společnosti pro gastroenterologii, hepatologii a výživu by si děti měly začít zvykat na obiloviny v potravinách již kolem půl roku věku.


Sunar sušené mlíčko s kaší je novinkou na trhu, která dětem umožňuje pozvolný přechod na hustší stravu a děti dobře zasytí. Obsahuje kojenecké mléko, důležité vitaminy a minerální látky jako např. vápník pro správný růst kostí a zoubků. Příprava je velice snadná, stačí ho podle návodu smíchat s vodou. Navíc maminky mohou připravit pouze takové množství mlíčka s kaší, které děti zvládnou sníst.


Sunar mlíčko s kaší je k dostání ve dvou chuťových variantách – multicereální a kukuřičné, které byly pečlivě vybrány tak, aby splňovaly přísné výživové nároky kojenců dané věkové kategorie. Neposlední výhodou výrobku Sunar mlíčko s kaší je jeho praktický znovuuzavíratelný obal.


Informace o produktech značky Sunar naleznete na www.detskavyziva.cz/