Zapojte se do přípravy nového vzhledu našich stránek

Zapojte se do přípravy nového vzhledu našich stránek  - obrázek
Zapojte se do přípravy nového vzhledu našich stránek - obrázek

Máte svoji oblíbenou barvu? Uvítali byste, kdyby tato barva byla použita jako nový podklad pro naše stránky? Budeme velmi rádi, pokud nám pomůžete při výběru té nejoblíbenější barvy, která bude základem nového designu našich stránek. 

Tým Porodnice.cz si předsevzal nový úkol, maximálně zpřehlednit a vylepšit stávající stránky. Přemýšlíme o zajímavější grafice, která by každého při prvním pohledu zaujala, působila přehledně a zároveň příjemně. 

Uvědomuje si, že vizuální dojem ovlivňuje též barevné ladění stránek. A kdo jiný má být naším poradcem než vy, naši návštěvníci, pro koho jsou stránky určeny.

Názor každého z vás je pro nás důležitý. Staňte se na chvíli designérem a pomozte nám vybrat tu nejvhodnější, nejzajímavější a nejpříjemnější podkladovou barvu pro náš portál

Ti z vás, kteří označí barvu včetně přesného odstínu, který bude následně vybrán a schválen i naším grafikem jako nový barevný podklad pro naše stránky získá knížku, bestseller v oblasti pro těhotné a rodiny s dětmi: „Knihu o těhotenství a dítěti“.

 

Stačí jen jeden klik na vámi preferovanou barvu v barevné stupnici.

SOUTĚŽIT