Riziková poradna u Apolináře

15. 4. 2016
otázka

Dobrý den pane doktore, jsem na prahu dalšího těhotenství (dosud 2x MA a jeden porod SC; souc. tehot. je po IVF) a vzhledem ke komplikacím v anamnéze (jsem pacientkou dr. Malickove a Vaseho kolegy doc. Máry) je jasné, že skončím v rizikové poradně. Od kterého tt je možné být sledována v rizikové poradně u Vás u Apolináře? Chtěla bych tam absolvovat už i prvotrimestrálni screening, na který je předpokládám nutné se objednat poměrně brzy... Doporučení od OG není problém - spíš mi jde o to, jak rychle ho budu potřebovat. A pokud budu chodit k Vám do rizikové poradny, budu tímto též automaticky registrovaná k porodu u Apolináře nebo mě čeká klasická elektronická registrace ve 14tt? Za odpovědi předem děkuji Magda

odpověď

Dobrý den,pokud máte nastavenou péči dr.Malíčkovou, není nutné chodit ke mně od počátku gravidity, pokud anamnéza, kterou uvádíte.Moje péče se nijak neliší od péče praktického gynekologa , jen v tom,že u nás dlouhé čekání v poradně.Pak stačí zahájit kontroly až v 36.týdnu. Registraci pak jednoznačně prosím po Vaší linii.

MUDr. Michal Koucký


Počet odpovědí: 24949
Další dotazy
7. 12. 2021
otázka
Vážený pane doktore. Ráda bych Vás poprosila o radu. Je mi 40 a jsem v 27.tt jako zdravotní sestra jsem byla očkovaná proti covidu v únoru. V krvi mám protilátky dle hodnot dostačující. Nicméně stále se rozhoduji o třetí dávce, jsem zastáncem...
odpověď
Dobrý den, jasné, chápu,ale booster dávka se zdá být opravdu racionální, když zjednoduším, s odstupem po druhé dávce imunita postupně vyvane, to sama jistě víte....pak sice na tom budete lépe než když očkování není vůbec, ale dle dostupných...
22. 10. 2021
otázka
odpověď
Dobrý den, ani doprton tedy poslech srdíčka ani uktrazvuk nevadí, AP
22. 10. 2021
otázka
odpověď
22. 10. 2021
otázka
odpověď
Pokud jste byla začátkem září 6 g.-t.-, nemohlo to být ze styku 29/8, AP
22. 10. 2021
otázka
odpověď
22. 10. 2021
otázka
odpověď
22. 10. 2021
otázka
odpověď
22. 10. 2021
otázka
odpověď
22. 10. 2021
otázka
odpověď
22. 10. 2021
otázka
odpověď
Ano, AP