MOTHERCARE

MATEŘSKÉ PODPRSENKY



Firma Mothercare chápe důležitost nosit správně padnoucí mateřskou podprsenku během těhotenství a po něm. Při vytváření modelů mateřských podprsenek, proto spolupracovala s porodními asistentkami a těhotnými ženami, aby se ujistila, že budou poskytovat dostatečnou oporu a pohodlí.



Kdy budete potřebovat mateřskou podprsenku?

Mateřská podprsenka pomáhá podporovat delikátní tkáň vašich prsou. Během osmi nebo deseti týdnů do konce těhotenství vaše prsy začnou potřebovat více opory, jakmile začnete kojit, pocítíte v prsou pnutí. Naše podprsenky jsou navrženy tak, aby chránily prsy před přílišným napínáním tkáně.



Velikost podprsenky se může změnit až čtyřikrát během těhotenství.



Podpůrné těhotenské podprsenky

Jsou technicky navrženy tak, aby mohly poskytovat extra oporu. Jsou vyrobeny z podpůrné tkaniny, mají silnější ramínka, extra jemný elastický lem, širší zadní a boční díly a hlubší košíček. Doporučujeme vám, abyste během těhotenství a následně během kojení nepoužívali podprsenky s kosticemi. Ty mohou způsobit nepříjemný a i bolestivý tlak na prsou.



Mateřské podprsenky s odepínacím ramínkem

Jsou vybaveny hlubším košíčkem, měkkým elastickým lemem, širšími zadními a bočními díly pro extra podporu citlivých prsou. Odepínací dvojitá ramínka umožňují bezproblémové kojení. 



Podprsenky na spaní

Poskytují lehkou oporu, jemný elastický lem. Jsou bezešvé a tím pádem extra pohodlné, obzvláště při spaní během těhotenství i po něm. Jsou vybaveny odepínatelnými ramínky.



Jak se správně změřit

Změřte se přímo pod poprsím (pozice A na diagramu). Hodnotu měření zaokrouhlete nahoru nebo dolů a vyberte si podprsenku s odpovídajícím obvodem (70 – 100cm).

Dále se změřte v nejširší části poprsí (pozice B na diagramu). Odečtěte mezi sebou hodnoty měření poprsí a hrudníku a tato hodnota představuje velikost košíčku. Rozdíl 10-12cm znamená košíček A, rozdíl 13-15cm znamená košíček B atd. Každý další rozdíl o dva cm znamená vyšší košíček. 

Věříme, že vám s vaším výběrem můžeme pomoci. Těšíme se na vaši návštěvu! A pokud máte nějaké přání ohledně našich článků, například o tom, o čem byste chtěli číst, nebo nějaký dotaz, napište nám na naši adresu [email protected] nebo do naší poradny.



Obchody Mothercare:

Pasáž Myslbek, Na Příkopě 19/21, 110 00 Praha 1, tel.: +420 222 240 008

OC Chodov, Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 4, tel.: +420 272 075 240

OC Letňany, Veselská 663, 190 00 Praha 9, tel.: +420 286 583 563

Aupark, Einsteinova 18, 851 01 Bratislava, tel.: +421 263 451 911