Děláte pro zdraví svého dítěte opravdu všechno?

Děláte pro zdraví svého dítěte opravdu všechno? - obrázek
Děláte pro zdraví svého dítěte opravdu všechno? - obrázek

Dostatek pohybu, zdravý jídelníček, pravidelný spánek, to vše je součástí zdravého životního stylu, který bychom měli dodržovat a naučit tak žít i své děti. Pečovat o zdraví se určitě všem vyplatí. A pokud je vaše dítě ještě navíc pojištěno u VZP ČR, můžete ho zdarma přihlásit do Klubu pevného zdraví a získat tak příspěvky na preventivní aktivity až do výše 2 500 korun.

VZP zároveň dětem přispívá na očkování nehrazená z veřejného zdravotního pojištění. Až 500 Kč tak můžete získat pro své dítě pojištěné u VZP na očkování proti chřipce, žloutence, tetanu, klíšťové encefalitidě, meningitidě, rotavirovým infekcím, pneumokokovým nákazám, apod.

A pokud se vaše dítě léčí s diagnózou celiakie, určitě víte, že v letošním roce můžete od VZP získat příspěvek až 6 000 korun na nákup bezlepkových potravin.

Chcete-li se o těchto i dalších výhodách od VZP dozvědět více, podívejte se na www.klubpevnehozdravi.cz

 

 

 

6 x Kniha o těhotenství, porodu a dítěti na vás čeká ve Velké vánoční soutěži s VZP

V této knize naleznete další možnosti, jak preventivně předcházet onemocněním. Tyto potřebné informace jsou součástí Knihy o těhotenství porodu a dítěti, která je naší další výhrou
 ve Velké vánoční soutěži.

Bez nadsázky můžeme říct, že porodník doc. MUDr. Antonín Pařízek, CSc., po několika letech přivedl na svět své další knižní dítě a tentokrát to byla trojčata. Páté vydání je totiž rozděleno do tří knih: první je věnována těhotenství, druhá porodu a třetí dítěti.
Na knize spolupracovali přední čeští odborníci z řad porodníků a pediatrů, cenné poznatky a zkušenosti zprostředkovávají také porodní asistentky, laktační poradkyně, psycholožka nebo zubař.
Na 1352 stranách najdete přehledné informace nejen o tom, jak se Vaše dítě vyvíjí v děloze, jaké změny se během těhotenství dějí v ženském těle nebo jak předejít častým těhotenským komplikacím.
Ve druhém díle najdete informace o průběhu porodu a možnostech tlumení porodních bolestí.

Třetí díl se soustředí na péči o dítě, radí, jak správně kojit a co dělat, když kojení není možné,  a jaké mléčné formule vybrat. Přehledně jsou uvedeny i nejčastější dětské zdravotní potíže a informace ke všem dostupným očkováním.

 Kniha o těhotenství, porodu a dítěti přehledně a srozumitelně provází důležitým životním obdobím rodičů, je velmi čtivá a obsahuje celou řadu ilustrací a fotografií.