Odborníci radí (68313 dotazů)

Zaslat dotaz

Vaše poslední zodpovězené dotazy

19. 9. 2019
otázka
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu ohledně očkování. Chtěli bychom stihnout očkování naši dcery (dat.nar. 30.8.2019) dvěma...
Dobrý den. Možné to teoreticky je, ale nevím, jestli je to dobře. Je potřeba počítat s tím, že i kdybychom interval zkrátili a dávku...
otázka
Dobrý den, psala jsem Vám, ale asi se k Vám dotaz bohužel nedostal. Moc prosím a děkuji za odpověď. čekám Gemini bi-bi. Byla jsem na...
Dobrý den, pokud je test negativní přesnost i pro dvojčata je kolem 90%, pokud nechce triple test nemusíte, není povinný, A.Pašková
otázka
Dobrý den, byl mi diagnostikovan Gilbertuv syndrom, hodnoty bilirubinu kolem 35... Chtěla jsem se zeptat jestli to může mít vliv na...
Dobrý den, tyto lehce zvýšené hodnoty bilirubinu nevadí, pokud se k tomu nepřidá jiná těhotenská patologie napřiklad těhot.cholestáza, s...
otázka
Dobry den pani doktorko, mela bych dotaz ohledne listeriozy, mam z ni prehnane obavy a chtela bych se pro svuj klid nechat otestovat....
Dobrý den, riziko nákazy je minimální, ale pokud si přejete odběr na vlastní žádost, je zpoplatněný a můžete se domlvit jak s gynekologem...
19. 9. 2019
otázka
Vážená pani doktorka, dovoľte mi otázku, otázku som adresovala aj Vašim kolegom, mala som s manželom nechránený styk na 16. deň 32...
Dobrý den, i při proběhlé ovulaci je postkoitální antikoncepce účinná a její selhání je minimální, pokud by k němu došlo, ublížit plodu...
otázka
Dobrý den, čeka me třetí sekce (nyní 36+4),předchozí sekce (2013,2016),revize pro zamlkle tehotenstvi v 10tt 9/2018 .Chtěla bych se...
Dobrý den, ideálně by mla být operace plánovaná po ukončeném 39 g.t., s pozdravem AP
otázka
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli v 34 tt je možné použít konopnou mast Carun na bolestivé rameno? Děkuji
Ano, neměl by být problém, výrobce přípravek doporučuje i pro těhotné.
19. 9. 2019
otázka
Dobrý den. Prosím o radu, po porodu chytil mne zlucnik a objevily mne kameny. A plné kojim dceru. Mám předepsané prášky od bolesti...
Míra vstřebávání účinné látky Buscopanu je po perorálním podání poměrně nízká, tj. při takto omezeném dávkování by nemělo dojít k...
19. 9. 2019
otázka
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu ohledně užívání hořčíku. Kojím 8 měsíční dceru a na EMG vyšetření mi byla naměřena "velmi masivní...
Díky tomu, že hořčík má projímavé účinky, se tento efekt běžně projevuje jako nežádoucí účinek při užívání léčiv s jeho obsahem. Protože...
otázka
Vážený pane doktore, ráda bych Vás požádala o Váš názor. S manželem řešíme, jestli je rozumné se snažit o další těhotenství. Oba bychom...
Dobrý den,šance určitě je,ale va Vašem případě bych s miniheparinem od počátku neváhal.