Farmaceutická poradna (3719 dotazů)

Zaslat dotaz

Již zodpovězené dotazy

11. 2. 2017
otázka
Dobry den, k lekum olwexya jsem dostala antibiotika Rovamycin, chtela bych se zeptat, zda je mozne jeste k temto lekum uzit ACC, pripadne...
Ano, k vaší dlouhodobé medikaci je možné současně užívat léčiva ordinovaná k léčbě akutní respirační infekce.
otázka
Dobry den, mam opakovane zapaly mocovych ciest liecene posl.krat biseptolom. Podstupila som cystoskopiu vsetko v poriadku a laboratorne...
Uro-Vaxom obsahuje výtažek z bakterie, která je přirozenou součástí střevní mikroflóry, užívání při kojení je s opatrností možné. Při...
otázka
Dobrý den, lze prosím k léku Olwexya 75mg 0-0-1 užít společně sirup na kašel Stoptussin? děkuji moc za odpověď
Ano, souběžné užívání obou léčiv je možné.
otázka
Dobrý den, jsem v 35tt a kolem konečníku mi vystouply hemeroidy (nejsou nijak bolestivé ani nekrvácí). Paní doktorka mi doporučila...
V případě akutní ataky hemoroidálního onemocnění je uvedené dávkování v pořádku a to i v těhotenství. Po 4-5 dnech užívání počáteční...
otázka
Dobrý den, paní doktorko, prosím o zodpovězení dotazu. Kojím 3 měsíční miminko, beru na úzkosti a deprese Sertralin 25mg, paní doktorka...
Ano, optimálním načasováním užití léku a pouzou v kojení (podání umělé mléčné formule) vhodně omezíte možný vliv na kojené dítě. Nicméně...
otázka
Dobrý den, paní doktorko, mám dotaz týkající se použití krému Rosalex v 3.trimestru těhotenství. Rosacea se mi nyní velmi zhoršila, bežné...
Předpokládám, že máte na mysli krém Rosalox. Lokální použití na omezené plochy pokožky by v této fázi těhotenství nemělo vadit.
otázka
Dobrý den, paní doktorko! Ráda bych se zeptala, jaká je propustnost látek přes nehet do těla? Kojím měsíční miminko a ráda bych si...
Škodlivé resp. toxické látky mohou přímým kontaktem s kůží a nehty (nehtová lůžka, drobné oděrky) přestupovat do organismu. Doporučuji...
otázka
Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se vás zeptat na možnost kojení při braní léku URSOSAN V příbalové letáku je psáno že (Není známo,...
Léčba je možná po posouzení přínosů a rizik pro matku i kojence.
otázka
Dobrý den, chtěli by jsme druhé miminko, ale byla jsem na kožním a dostala jsem roztok Batrafen na plíseň - nehet u nohy a mast...
Aplikace zmíněných léčiv není bezprostřední překážkou pro snažení o těhotenství, ale v případě početí bude potřeba zvážit další postup....
otázka
Dobrý den paní doktorko, jsem v 11. týdnu těhotenství a užívám Femibion 1. Ráda bych se zeptala, zda je možné jíst 2x denně Nutri kaše...
Obsah vitamínů a minerálů v Nutrikaších není kvantifikován, jde pouze o výživové obohacení potraviny, kombinace by tak neměla vadit....