Již brzy můžete soutěžit o balíček s produkty Imuregen

Již brzy můžete soutěžit o balíček s produkty Imuregen - obrázek
Již brzy můžete soutěžit o balíček s produkty Imuregen - obrázek

Děláte pro zdraví svého dítěte opravdu všechno?

Dostatek pohybu, zdravý jídelníček, pravidelný spánek, to vše je součástí zdravého životního stylu, který bychom měli dodržovat a naučit tak žít i své děti. Pečovat o zdraví se určitě všem vyplatí.

A pokud je vaše dítě ještě navíc pojištěno u VZP ČR, můžete ho zdarma přihlásit do Klubu pevného zdraví a získat tak příspěvky na preventivní aktivity až do výše 2 500 korun.

VZP zároveň dětem přispívá na očkování nehrazená z veřejného zdravotního pojištění.    Až 500 Kč tak můžete získat pro své dítě pojištěné u VZP na očkování proti chřipce, žloutence, tetanu, klíšťové encefalitidě, meningitidě, rotavirovým infekcím, pneumokokovým nákazám, apod.

A pokud se vaše dítě léčí s diagnózou celiakie, určitě víte, že v letošním roce můžete od VZP získat příspěvek až 6 000 korun na nákup bezlepkových potravin. Chcete-li se o těchto i dalších výhodách od VZP dozvědět více, podívejte se na www.klubpevnehozdravi.cz.

Již brzy s námi můžete soutěžit o ceny ve Velké vánoční soutěži s VZP.

 

Další výhrou jsou vánoční balíčky s českými přípravky IMUREGEN, které Vám podpoří imunitní systém, ať už jste dospělí nebo dítě.

 

Tyto unikátní a zcela přírodní doplňky stravy živočišného původu byly vyvinuty předními českými specialisty a lékaři již v roce 1983, kdy získaly Československý výrobní patent. IMUREGEN je jedinečný soubor nukleotidů, dietárních peptidů, aminokyselin a minerálních látek, který přirozeně působí na aktivaci imunitního systému a zrychlení regenerace organismu.

 

Hledáte-li přírodní přípravek, který podporuje imunitu a regeneraci, nemůžete si vybrat lépe. IMUREGEN již více než 30 let pomáhá dětem, dospělým, seniorům i sportovcům a jeho blahodárné účinky tak lze potvrdit řadou odborných studií, testů, klinickou praxí, ale zejména celou řadou věrných a spokojených zákazníků.

 

IMUREGEN můžete užívat v době zvýšené psychické a fyzické zátěže, při jakémkoliv akutním či chronickém oslabení organismu nebo k posílení obranyschopnosti v období chřipek a nachlazení. Přípravek IMUREGEN je jedinečný tím, že je čistě přírodního původu, nezatěžuje tělo umělými složkami, nemá žádné vedlejší účinky, není návykový a dá se užívat libovolně dlouhou dobu podle potřeb jedince. Je vhodný jak pro dospělé, tak i pro děti a diabetiky.

 

IMUREGEN je pro všechny, kteří dbají na své zdraví a chtějí posílit svůj organismus!

 

 

Pro věrné návštěvníky webu „porodnice.cz“, jsme připravili exkluzivní slevu na všechny produkty Imuregen zakoupené na e-shopu imuregen.cz ve výši 20%.
Slevu můžete čerpat v termínu 1.11.-31.12.2015 a to i opakovaně.  

V košíku do pole "SLEVOVÝ KUPÓN" vpište heslo "porodnice"

 

Tým porodnice.cz a VZP