Přiznáváme, inspirovali jsme se u vás

Přiznáváme, inspirovali jsme se u vás  - obrázek
Přiznáváme, inspirovali jsme se u vás - obrázek

 

Více pohodlí, více mléka přirozeněji


Nová komfortní odsávačka mateřského mléka Philips AVENT je jediná odsávačka, která nabízí přirozené a pohodlné odsávání pro maminku   a více mléka pro miminko. Umožňuje mamince sedět v pohodlné pozici při odsávání bez potřeby předklánět se. Vzpřímené sezení umožní mléku téci z odsávačky přímo do zásobníku. Nová vylepšená pozice odsávání pomáhá mamince cítit se pohodlněji a tak přirozeněji odsávat více mléka.

 

 

Odsavacka_manual

 

Odsávačka napodobuje dětské přirozené peristaltické (rytmické smršťování svalstva) sací reakce kombinací stlačení prsu s jemným sáním. Je vybavena klinicky ověřenou masážní vložkou s měkkými výstupky ve tvaru okvětních lístků, které jemně masírují prs a stimulují tok mléka. Hebký povrch masážní vložky dává prsu pocit tepla, zatímco podporuje relaxaci při odsávání. Vyjímatelná vložka také zabraňuje hromadění mléka, přispívá k hygieně a eliminuje riziko ztráty mléka.
Tato nová odsávačka je obzvlášť kompaktní a obsahuje ergonomicky tvarovanou páku pro snadné odsávání. Mamince umožňuje jednoduše vyvinout a udržet pevné přisátí k prsu a usnadnit odsávání.

Krmeni z lahve

Přirozený způsob krmení z lahve


Philips AVENT se již dlouho věnuje pomoci maminkám s kojením, protože je prokázáno, že mateřské mléko je velmi důležité pro zdravý vývoj novorozenců. Nicméně, také si uvědomujeme, že některé maminky nejsou schopny kojit z prsu. Od té doby, co jsme uvedli na trh v roce 1984 naší první láhev, spolupracujeme s předními vědci a zdravotníky, abychom pochopili fyziologii tvorby mléka. Můžeme rozvíjet produkty, které odrážejí způsob, jakým přirozeně krmit dítě.  Novinka Philips AVENT Natural láhev takto funguje.

Naše poslední inovace má speciálně navržený dudlík ve tvaru prsu pro snadné přisátí a vysoké přilnutí k dudlíku. Přirozený tvar pomáhá dítěti nadále přirozeně hýbat jazykem a využívat sací reflex jako při kojení.
Lahve

 

 

 

Speciálně navržený dudlík obsahuje měkké pohodlné polštářky ve tvaru lístků, které zvyšují flexibilitu a minimalizují riziko nepřisátí. Krmení je ještě více přirozené a pohodlné. Nová láhev obsahuje pokročilý anti-kolíkový systém, který pomáhá snižovat koliku a nepohodlí. Dvěma ventily prochází vzduch do lahvičky, nikoliv do bříška dítěte, tím je zajištěno nepřerušované spokojené krmení. Nově navržené širší hrdlo lahve umožňuje snadné plnění  a čištění. Skládá se pouze z pár dílů pro rychlou a jednoduchou montáž.

Porovnání stávající lahvičky AVENT a nové AVENT Natural                                     Kompatibilita AVENT Classic a AVENT Natural   

Lahvičky pro umělou výživu     Kojení nebo umělá výživa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kojenecké láhve a odsávačky AVENT můžete zakoupit v lékárnách, ve specializovaných dětských obchodech nebo také na www.babiez.cz

babiez_logo

 

 

 

Témata: