Soutěžte také o balíčky s výrobky Hamánek

Soutěžit můžete také o balíčky s výrobky Hamé - obrázek
Soutěžit můžete také o balíčky s výrobky Hamé - obrázek

Dostatek pohybu, zdravý jídelníček, pravidelný spánek, to vše je součástí zdravého životního stylu, který bychom měli dodržovat a naučit tak žít i své děti. Pečovat o zdraví se určitě všem vyplatí. A pokud je vaše dítě ještě navíc pojištěno u VZP ČR, můžete ho zdarma přihlásit do Klubu pevného zdraví a získat tak příspěvky na preventivní aktivity až do výše 2 500 korun.

VZP zároveň dětem přispívá na očkování nehrazená z veřejného zdravotního pojištění. Až 500 Kč tak můžete získat pro své dítě pojištěné u VZP na očkování proti chřipce, žloutence, tetanu, klíšťové encefalitidě, meningitidě, rotavirovým infekcím, pneumokokovým nákazám, apod.

A pokud se vaše dítě léčí s diagnózou celiakie, určitě víte, že v letošním roce můžete od VZP získat příspěvek až 6 000 korun na nákup bezlepkových potravin.Chcete-li se o těchto i dalších výhodách od VZP dozvědět více, podívejte se na www.klubpevnehozdravi.cz

 

 

 

 

 

Dáváte svým dětem v zimě dostatek ovoce plného vitamínů?

 

Všeobecně známé „pestrost a střídmost“ platí ve stravě těch nejmenších dvojnásob. Velkou část by však mělo tvořit ovoce, které je spolu se zeleninou nejdůležitějším zdrojem minerálních látek, vitamínů a dalších živin, kupříkladu třeba vlákniny, které jsou důležité pro správný vývoj dětí.

 

Většina z nás by pravděpodobně sáhla po čerstvém ovoci z obchodu, které ale nebývá pro nej­menší děti tou nejlepší volbou, jak se rodiče často domnívají. Ovoce zakoupené v běžné obchodní síti totiž může obsahovat celou řadu závadných látek, které nezničíte pouhým omytím teplou vodou. Nežádoucí látky navíc nelze objevit pouhým zrakem, nikdy tak nevíte, co si z obchodu domů přinášíte a co svému dítěti dáváte. Může se jednat o zbytky postřiků, okem neviditelné plísně či počínající hnilobný proces. Jistotou je sázka na prověřenou dětskou výživu, jakou je Hamánek.

 

Hamánek jako dlouholetý výrobce kojenecké stravy dává rodičům jistotu, že svým dětem v prvních měsících života nabízejí to nejlepší. Navíc spolupracujeme při vývoji také s nutričními specialisty, odborníky na výživu dětí a dětskými lékaři.

 

Vyberte svým dětem některý z výrobků řady Svačinky či Happy Fruit, které obsahují 100 % ovoce a neobsahují žádný přidaný cukr. Pro doplnění pitného režimu jsou vhodné nápoje Hamánek, rovněž bez přidaného cukru. Přirozené sladkosti je dosaženo díky výběru speciálních odrůd ovoce, které jsou sladší. Příkrmy i nápoje můžete tedy nabízet bez obav, že by dítěte přijímalo nadbytečné množství cukru. Navíc jsou obohaceny o vitamín C, neobsahují žádná přídatná barviva, ochucovadla a jsou též bez konzervačních látek.

 

V každém výrobku Hamánek je tak obsaženo to nejkvalitnější, co nám příroda nabízí.

Tým Porodnice.cz