Získejte zdarma chrastítko Lvíče od Fisher-Price pro vaše nejmenší

Získejte zdarma chrastítko Lvíče od Fisher-Price pro vaše nejmenší - obrázek
Získejte zdarma chrastítko Lvíče od Fisher-Price pro vaše nejmenší - obrázek

Radostná dětská očka a široký úsměv, kdo by neznal ten nádherný pocit, když se tvář miminka rozzáří spokojeností, radostí a štěstím.

K těmto nádherným momentům patří také správné hračky, které pomáhají miminkám objevovat nové věci a to den co den. Každá maminka chce pro své miminko to nejlepší a ví, že objevování a zkoumání nových věcí je nezbytnou součástí rozvoje jejího děťátka.

Přijměte pozvání do světa Fischer-Price, který má pro vaše děťátko připravenu celou řadu kvalitních hraček, které byly vyrobeny právě pro ty nejmenší. Každá hračka, která nese logo Fischer-Price, je vyrobena pod dohledem zkušených odborníků a s ohledem na jednotlivá stádia vývoje děťátka.

Fisher-Price lvíčekProto každá hra s jakoukoliv hračkou Fischer-Price, bude pro vaše děťátko zábavným dobrodružstvím a tréninkem, který bude rozvíjet jeho fyzické i duševní schopnosti. Společně se také naučíte první slůvka, rozeznávat tvary, barvy nebo melodie.

Chtěli byste si osobně vyzkoušet, jaké to je, hrát si s hračkami Fischer-Price? Není nic snazšího. Staňte se členkou našeho věrnostního klubu Baby Club a získejte zcela zdarma chrastítko Lvíče. Tento dárek, jako poděkování za registraci, je připraven pro prvních 2500 nastávajících maminek nebo maminek s miminky ve věku od 0 – 6 měsíců a bude rozesílán nejpozději do 30 dnů od registrace.

 

Díky členství ve věrnostním programu Baby Club, které je zcela zdarma, získáte navíc kvalitní informace, zajímavé cenové slevy, speciální bonusy a spoustu dalších výhod. Cílem našeho klubu je spojit všechny aktivní a zodpovědné maminky, které chtějí podpořit maximální rozvoj u svého miminka.

 

Vychutnejte si první jedinečné chvilky s dárkem od Fisher-Price! http://www.fisher-price.com/cz/radostdetem

Témata: