Zdravá mňamka vždy po ruce

Zdravá mňamka vždy po ruce - obrázek
Zdravá mňamka vždy po ruce - obrázek

Pro svoje miminko chce každá maminka to nejlepší. A takto je to správně. Komu jinému by bychom dopřáli tu nejlepší péči, když ne vlastnímu miminku?

Teď máme dobrou zprávu pro každou starostlivou maminku. Domácí značka Petite&Mars představuje skvělé kapsičky Papoo pro opakované použití, které  můžete vždy znovu naplnit chutnou, doma připravenou zdravou pochoutkou na všechny cesty se svým dítětem.

Jak správně využívat Papoo?

Když si zakoupíte Papoo, v balení najdete hned 6 kapsiček s hravým designem a objemu 150 ml. Kapsičku můžete naplnit jakoukoliv výživou, kašičkou, smoothie, které připravíte doma ze zdravých ingrediencí a bez konzervantů.

Když budete chtít, můžete hned naplnit všech 6 kapsiček stejným jídlem a ty, které nespotřebujete hned, dáte zmrazit do mrazničky pro pozdější použití a potom rozmrazíte v misce s teplou vodou, případně v mikrovlnné troubě. Po použití kapsičku jednoduše umyjete – můžete i v myčce na nádobí.

Již žádné nečistoty

Papoo má praktické uzavírání se sosáčkem, který je praktický pro všechny děti. Určitě oceníte, že se dítě při jídle nezašpiní tak, jako když papá přímo z mističky.

Pro menší děti je možnost dokoupit lžičku s malým otvorem, která se připevní na sací otvor a zatlačením kapsičky se na ní dávkuje připravená kašička pro ještě pohodlnější krmení miminka.

 

Jednoduché recepty

Papoo můžete naplnit prakticky čímkoliv. Tady je pár jednoduchých receptů, které si zamilujete:

  • 4 větší jahody, 1 jablko, 1 malý banán
    Ovoce umyjte, oloupejte, nakrájejte na malé kousky a zalejte 150 ml převařené vody. Spolu s vodou rozmixujte.
     
  • 1 větší brambor, 1 větší mrkev, 5 růžiček brokolice
    Zeleninu umyjte, oloupejte a nakrájejte na malé kousky. Brokolici umyjte a zbavte co nejvíce košťálu. Zeleninu cca 15 minut duste v 150 ml vody. Potom přidejte lžičku bio oleje a rozmixujte.
     
  • 2 nektarinky a 1 větší jablko
    Ovoce oloupejte, nakrájejte na malé kousky a nechte 10-15 minut dusit v 150-200 ml vody. Přidejte banán a rozmixujte.

 

www.babiez.cz