MOTHERCARE

OBLEČENÍ PRO NEJMENŠÍ

S výběrem dětského oblečení se setkáte dříve či později. Budete vybírat dětský šatník pro své dítě nebo budete v situaci, kdy budete potřebovat zakoupit nějaký dárek. Mějte na paměti, že dítě vymění za svůj život mnoho kusů ošacení. Děti potřebují, aby se v tomto oblečení cítily pohodlně. Všechno závisí hlavně na množství vrstev oblečení a zda nějakou přidat či odebrat. Tkanina oblečení musí být dobře absorpční, přírodní, odolná a péče o ni by neměla být složitá.

Novorozenecké oblečení firmy Mothercare se vyrábí od narození až do osmnácti měsíců, drtivá většina modelů je však dodávána až do velikosti tří let. Můžete se rozhodnout, zda bude šatník vybrán jako sada nebo individuální kusy oblečení. Může být založen na nějakém oblíbeném charakteru, vytvořen z kusů se stejným designem. Je to zároveň i perfektním dárkem.

Body a overaly

Lze je nosit ve dne i v noci. Vybírejte bavlněná vlákna, která mají přírodní tepelné kvality. Udrží dítě v teple, pokud je chladno, a naopak. Natahovací oblečení díky pevné struktuře drží tvar i po vyprání a sušení v bubnové sušičce. Lemy kolem krku a nohou drží tvar. Zapínání na patentky umožňuje rychlé a snadné přebalování. Všechna očka, patentky a nýtky pocházejí od spolehlivých dodavatelů, kteří pomáhají výrobcům je pevně a bezpečně aplikovat. Všechno oblečení, které je opatřeno výšivkou v oblasti nohou je plně olemováno, aby se zabránilo zachycení palců. Obálkové překlady kolem krku umožňují snadné natahování oblečků přes hlavu. Overaly lze zakoupit mimo jiné v praktických baleních po třech a body v praktických baleních po třech nebo po sedmi. 

Pyžama

Pyžama vašemu dítěti pomohou v rozlišování nočního a denního času. Pyžamo se skládá z trika s dlouhým rukávkem a natahovacími kalhotami z měkkého bavlněného materiálu. V sezóně jaro/léto mimo tohoto modelu lze zakoupit pyžamo s krátkým rukávem. Pyžámka lze zakoupit i ve výhodné sadě po dvou.

Klobouky a čepice

Nejvíce tělesného tepla odchází hlavou. Proto je při výletech ven velmi důležité udržet dětskou hlavičku v teple. Pro novorozence jsou nejvhodnější bavlněné čepičky. Klobouky i čepice je možné zakoupit ve velikostech: 0-3, 3-6, 6-12, 12-24 měsíců. Při přechodu do uzavřeného prostoru byste dítěti měli klobouk vždy sundat.

Rukavičky

Slabé rukavičky se nepoužívají jako ochrana před chladem, ale jako ochrana před poškrábáním obličeje, které by si mohlo dítě způsobit. Dětské nehty rostou velmi rychle a děti potřebují ochranu před chtěnými nebo nechtěnými pohyby rukou.

Ponožky

Ponožky jsou užitečné v každém počasí, přidávají jednu vrstvu ochrany dětských nohou. Ponožky jsou pečlivě vyrobeny tak, aby se zamezilo zachycení uvolněné nitky mezi prsty.

Bundy a kombinézy

Poskytují ochranu a představují vnější vrstvu. Vždy byste je měli sundat při přechodu do uzavřených prostor, abyste zabránili přehřívání.

Bezpečnost především

Všechno oblečení udržujte z dosahu ohně. Všechny kovové části jsou prosty niklu, nezpůsobují tudíž podráždění kůže. Všechny knoflíky jsou připevněny přístrojem, pevněji a bezpečněji než pouhým řetízkovým stehem. Klipsy s pružinami znamenají bezpečnostní hazard nejsou součástmi oblečení.

Nabízíme kolekce v růžové, modré a neutrální barvě a barevně různorodé oblečení v různých designových provedeních. Věříme, že vám s vaším výběrem můžeme pomoci. Těšíme se na vaši návštěvu! A pokud máte nějaké přání ohledně našich článků, například o tom, o čem byste chtěli číst, nebo nějaký dotaz, napište nám na naši adresu [email protected] nebo do naší poradny.

Obchody Mothercare:

Pasáž Myslbek, Na Příkopě 19/21, 110 00 Praha 1, tel.: +420 222 240 008

OC Chodov, Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 4, tel.: +420 272 075 240

OC Letňany, Veselská 663, 190 00 Praha 9, tel.: +420 286 583 563

Aupark, Einsteinova 18, 851 01 Bratislava, tel.: +421 263 451 911