Spokojené. Zdravé. Domácí.

Spokojené. Zdravé. Domácí. - obrázek
Spokojené. Zdravé. Domácí. - obrázek

 Krmení dítěte může být tou nejsmysluplnější věcí, jakou kdy jako rodič udělá. Vytváří vazbu dítěte k těm, kteří mu poskytují výživné jídlo.
Seznamováním dítěte od útlého věku s rozmanitostí čerstvých potravin vytváříte jeho
celoživotní zdravé návyky. Čerstvé je vždy nejlepší a můžete si být jistí, že jednoduše doma připraveným jídlem poskytujete dítěti nezbytné vitamíny a minerály.


Kombinovaný parní hrnec s mixérem snadno připraví dítěti výborné jídlo. Jednoduše uvařte v páře ovoce, zeleninu, ryby nebo maso a poté nádobu zvedněte, otočte a obsah rozmixujte
– žádný nepořádek, žádné plýtvání.
Vaření v páře pomáhá uchovat živiny a přirozenou chuť potravin. Díky tomu budete mít jistotu, že vašemu dítěti dostává to nejlepší.


Pokud jen potřebujete rozmixovat doma připravené jídlo bez vaření v páře, je pro vás nejlepším řešením mini mixér Philips AVENT. Je silný a rychlý. Jídlo je v okamžiku rozmixované. Můžete připravit více porcí a uskladnit je ve VIA pohárcích v ledničce nebo mrazáku.
Vařit v páře, otočit, smíchat a podávat


Kombinovaný parní hrnec a mixér Philips AVENT umožňuje snadno připravit zdravé domácí dětské jídlo: nejprve uvařte v páře ovoce, zeleninu, rybu či maso a poté jednoduše nádobu zvedněte, převraťte a proveďte mixování. Jídlo není nutné nikam přenášet!

Snadná příprava výživných jídel.
• Kompaktní provedení pro snadné uskladnění
• Snadné doplňování vody
• Vařte v páře a mixujte po převrácení nádoby
• Jen několik částí, které je třeba čistit
Dokáže připravit dětské jídlo pro každou fázi odstavení.
 
Pomáhá uchovat živiny a tvar
• Udržuje tekutiny pro vaření
• Efektivní cyklus páry
 logo


Výrobky Philips AVENT zakoupíte ve specializovaných dětských obchodech a v lékárnách nebo také na www.aventbaby.cz a www.babiez.cz

Témata: