AVENT

__ADV__

Vážené maminky, babičky, tatínkové, zákazníci.



AVENT byl v roce 2006 získán světovým vedoucím představitelem elektroniky, společností Philips. Značka Philips je silně spjatá se zdravotní péčí a rozvinutou elektronikou. Bohaté zdroje  ve výzkumu a vývoji a spolupráce se světově známým týmem konstruktérů a designérů umožňují rozšíření prezentace zdraví a pohody zákazníka.

AVENT jako světový vedoucí představitel v oblasti výrobků pro krmení miminek představuje kvalitu založenou na inovacích, klinických studiích a vysoké kvalitě výroby v Anglii.

Výrobky AVENT již více než 20 let patří  mezi produkty nejvyšší kvality. Přes 90 % výrobků je navrženo a vyrobeno v Anglii. AVENT je držitelem certifikátu ISO 9001, který garantuje nejvyšší kvalitu jeho výrobků. Během posledních 20 let byl AVENT oceněn mnoha cenami. V letech 2000  a 2005 obdržel cenu Queen´s Award for Enterprise za mezinárodní obchod a inovaci odsávačky mateřského mléka ISIS. V sezóně 2000/2001 získal Mother and Baby Gold Award for Excellence 

za vynikající kvalitu.

Spojením značky Philips a AVENT vznikla nová vedoucí světová značka na trhu  pro maminky a miminka.

V programovém prohlášení společnosti Philips AVENT je zakotveno nadšení tvořit, navrhovat designy a vyrábět nejkvalitnější pomůcky ke krmení dětí na světě, a to jak ke kojení, tak i ke krmení lahví nebo pro kombinaci obou způsobů.

Společnost Philips AVENT věří, že kojení je preferovaný způsob výživy pro miminka a že by ženám mělo být poskytnuto co nejvíce informací a vzdělání souvisejícího s výhodami mateřského mléka.

Společnost také věří, že každá matka má právo udělat vlastní rozhodnutí, jak bude krmit své miminko, a společnost bude její rozhodnutí podporovat.

Nová značka výrobků péče o matku a dítě Philips AVENT postupně nahradí stávající řadu produktů AVENT Naturally. Všechny výrobky samozřejmě zůstávají ve své kvalitě, se stejnými technologickými postupy výroby a samozřejmě i složením.

Společnost AGS-Sport s.r.o. nadále zůstává hlavním distributorem pro Českou republiku. Stále Vám budeme poskytovat nejpřesnější informace o výrobcích, jejich kvalitách a o novinkách  na trhu. Stále budeme pokračovat ve spolupráci s porodnicemi a s odborným zdravotním personálem. AVENT s pomůckami ke kojení podporuje NARLAC a program kojení v ČR a Národní linku kojení. 

V letošním roce jsme se stali partnerem akce Sestra roku 2006.

     Budu velmi ráda, když se také budeme potkávat v naší virtuální AVENT poradně. www.porodnice.cz



        Krásné léto.  Eva Čejková, brand manager AVENT

Témata: