Bezpečí pro miminko poskytne profi novorozenecká postýlka MiMi

Bezpečí pro miminko poskytne profi novorozenecká postýlka MiMi - obrázek
Bezpečí pro miminko poskytne profi novorozenecká postýlka MiMi - obrázek

Pro první měsíce s  novorozeným miminkem je neocenitelným pomocníkem postýlka MiMi. Je mobilní polohovatelná a akorát tak veliká pro právě narozeného drobečka. Postýlku MiMi, kterou profesionálové v porodnicích používají pro péči o novorozence, si nyní nemusíte kupovat. Můžete si ji zapůjčit, a když z ní Váš poklad vyroste, jednoduše jí vrátíte.

 

Odborníci považují tuto postýlku za nejbezpečnější a nejpraktičtější variantu, jak mít miminko 24 hodin doma v bezpečí. Je pojízdná, lehká a snadno se omývá. Postýlka MiMi je šitá na míru právě narozeným dětem. Je doporučena pro péči o novorozence od narození do tří měsíců věku. Nedonošená miminka nebo dvojčata s menší porodní váhou mohou být v postýlce déle.

Hlavní předností je bezpečí miminka, ale rovněž i méně námahy pro matku v náročném období šestinedělí. Postýlka je stabilní, nehrozí pád nebo jiný úraz novorozence. Náklon postýlky pomáhá jako prevence při ublinkávání nebo při obtížích s dýcháním. Postýlka je plně kompatibilní s monitorem dechu. Spolehlivé použití tohoto vysoce citlivého přístroje usnadňuje zejména tenká funkční matrace, pod kterou je položena podložka se snímačem. Konstrukce postýlky umožňuje také velice jednoduché uchycení „krabičky“ – kontrolní jednotky. V postýlce MiMi v kombinaci monitorem dechu má Vaše miminko unikátní bezpečný prostor.

Další výraznou výhodou postýlky MiMi je mobilita. Má velice dobré jízdní vlastnosti a její kolečka umí překonat i mírné překážky. Volitelná a jednoduše nastavitelná výška postýlky se přizpůsobí postavě maminky, takže se nemusí nezdravě ohýbat a ničit si záda.

„Speciální kojenecká postýlka MiMi umožňuje nastavení sklonu, takže je bezpečná ï pro děti, které potřebují zvýšenou polohu, protože blinkávají po jídle nebo mají zhoršenou průchodnost dýchacích cest při onemocnění. Je ideální pro maminky po operativním porodu, jejichž pohyblivost je ještě zhoršená invazivním výkonem,“ uvedla Andrea Horáková, vrchní sestra dětského oddělení z Karlovarské nemocnice.

 

Postýlka je dostupná v pěti barevných variantách a objednávat si jí můžete on-line na www.prvnipostylka.cz. Neustále se zvyšuje dostupnost půjčovny, nyní je k dispozici 15 kontaktních míst v celé ČR včetně 3 půjčoven přímo v porodnicích, a to v Karlových Varech, Domažlicích a nově také v Náchodě. Postýlku je také možno zaslat prostřednictvím smluvní kurýrní služby až přímo k Vám domů.

 

www.prvnipostylka.cz

www.facebook.com/PrvniPostylkaMiMi

http://prvnipostylkamimi.blogspot.cz/