Je na čase podpořit imunitu proti chřipce a nachlazení

Je na čase podpořit imunitu proti chřipce a nachlazení - obrázek
Je na čase podpořit imunitu proti chřipce a nachlazení - obrázek
Problémy s imunitou nás trápí především v průběhu zimy a bezprostředně po ní, kdy je naše tělo výrazně oslabené. Platí to zejména po tak dlouhé a proměnlivé zimě, jaká byla právě letos. Cítíme se unaveni a hrozí nám chřipky a onemocnění dýchacích cest.
Pro posílení a udržení silného imunitního systému pomůže zvýšený příjem vitamínů, především v podobě konzumace ovoce a zeleniny. Své nezastupitelné místo mají,  ale také probiotika a enzymy. Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které se dostávají do těla v potravě a příznivě ovlivňují střevní mikroflóru, působící na sliznici střeva – významnou složku imunitního systému v lidském těle.
Velký význam v našem těle mají proteolytické enzymy, které pomáhají zajišťovat rovnováhu a fungování imunitního systému. Při problémech s imunitou je na místě podpořit náš obranný systém podáváním obdobných enzymů zvenčí. Dlouholeté výzkumy ověřily účinnost unikátní směsi proteolytických enzymů, která je obsažena v jediném tradičním léku systémové enzymoterapie – léku Wobenzym.
Wobenzym působí proti zánětům a podporuje oslabenou imunitu, proto by ho měli lidé, které chřipka, angína nebo jiné záněty dýchacích cest ohrožují nejvíce, začít užívat už v období zvýšeného výskytu nemoci. Jestliže jsme chřipku nebo jiné virové onemocnění už dostali, Wobenzym ho posílením imunity pomáhá rychleji zvládnout, a zkracuje tak dobu léčby. I když už jsme z nejhoršího venku, tedy v období rekonvalescence, Wobenzym posiluje stále ještě oslabenou imunitu a je tak účinnou obranou proti případnému opakování nemoci a jejímu přechodu do chronického stavu.
 
Enzymový lék Wobenzym si ve světě lidé kupují už přes čtyřicet let. Jen v České republice ho každý rok užívá více než sto tisíc zákazníků, mnozí z nich opakovaně. Kdyby si sami neověřili, že jim pomáhá, určitě by se k němu nevraceli. Výhodou Wobenzymu je, že působí komplexně. Příznivě ovlivňuje průběh zánětů, zmírňuje otoky a posiluje oslabenou imunitu. Je vhodný i pro děti, které nejčastěji trpí opakovanými záněty dýchacích cest (opakované angíny, záněty průdušek, hrtanu, vedlejších nosních dutin apod.).
 
Více na www.wobenzym.cz
 
Wobenzym je tradičním lékem z přírodních zdrojů k vnitřnímu užití. Pečlivě
pročtěte příbalovou informaci. V průběhu těhotenství a u dětí léčbu konzultujte s lékařem.
 
inzerce
Témata: