Klub pro mámy na síti

Klub pro mámy na síti - obrázek
Klub pro mámy na síti - obrázek

Přemýšlíte, jak se po porodu znovu dostat do kondice? Váháte, zda naučit své miminko na dudlík? Hledáte recepty na první příkrmy? Chtěla byste dostávat nejnovější tipy a dárečky z oblasti péče a výživy pro vašeho drobečka? Všechny tyto informace a spoustu dalších rad a tipů naleznete v  Nestlé Baby Clubu na stránkách www.kojeneckavyziva.cz.

 Každou maminku napadnou v průběhu dne desítky otázek, které se týkají péče o její děťátko. Někdy si potřebuje vyměnit zkušenosti s ostatními maminkami, jindy se chce zeptat na něco odborníka. S námi tohle vše zvládne rychle a pružně, aniž by se musela za odborníkem či kamarádkami vypravit. V Nestlé Baby Clubu kromě Diskutárny a On-line chatu či Poradny pediatra si může pro své děťátko založit Deníček, vybírat si z nepřeberného množství říkanek a různých legrácek či her pro nejmenší. V Bazárku si pak může s ostatními maminkami vyměňovat a nakupovat vše, co má souvislost s dětmi – oblečením počínaje a kočárky či dalším příslušenstvím konče. Najde tu také spoustu báječných soutěží o dárky. A všechny maminky, které se do Nestlé Baby Clubu přihlásí, budou dostávat nejnovější tipy a dárečky z oblasti péče a výživy jejího drobečka přímo do své e-mailové schránky.

 pupíky           

         

 

 

 

  

 

 

 

 

Staňte se i Vy členkou Nestlé Baby Clubu na síti a prožívejte s dalšími maminkami slasti i strasti v objevování světa a prvních dobrodružství vašich děťátek. Bližší informace, jak se zaregistrovat,

najdete na stránkách www.kojeneckavyziva.cz.