MOTHERCARE SVĚT MAMINEK A DĚTÍ

Rádi bychom Vás touto cestou seznámili s obchody britské firmy Mothercare a jejich nabídkou výrobků a oblečení pro budoucí maminky a jejich děti do prvních školních let.

V současné době nás můžete navštívit ve 4 obchodech, v obchodních centrech Letňany a Chodov, pasáži Myslbek a Bratislava Aupark.

Po čtyřicet let je je jméno Mothercare uznáváno jako vedoucí mezinárodní obchodní značka pro rodiče a jejich potomky a jako odborník zaměřený na malé děti.

Značka je symbolem bezpečnosti a kvality a charakteristické logo Mothercare dává společnosti ve světě jasnou identitu.

 

Budoucím maminkám může Mothercare nabídnout oblečení formálního i neformálního typu v ucelených sezónních kolekcích, kalhoty ve čtyřech střizích pro různé stupně těhotenství, spodní prádlo, těhotenské podprsenky a odepínací podprsenky pro období kojení. Výběr je doplněn kosmetikou, vložkami do podprsenek, kalhotkami do porodnice na jedno použití a podůrními polštáři.

Oblečení pro děti je rozděleno do několika kategorií a myslíme i na předčasně narozená miminka. První kategorie je vytvořena od velikosti do 2,3 kil až do tří let, nabízíme kolekce v růžové, modré a neutrální barvě a barevně různorodé oblečení v různých designových provedeních. Velký výběr také nabízí kolekce dětských body s krátkým nebo dlouhým rukávem v balení po třech nebo sedmi kusech a kolekce overalů v balení po třech kusech. Dívčí a chlapecké oblečení je určeno pro děti od jednoho roku až do osmi let s nově rozšířenou nabídkou oblečení až do deseti let. Pro Vaše dítě u nás zakoupíte také spodní prádlo, ponožky, boty a pyžama.


Po narození Vašeho dítěte si jistě vyberete z široké škály výrobků především značek Mothercare a Avent, která se skládá z různých typů dudlíků, sterilizátorů, ohřívačů a odsávaček mateřského mléka, lahviček a saviček navazujících stupňů. Prodáváme také jídelní stoličky, cestovní židličky, brydáky a první příbory, neprotékající hrníčky, hluboké mističky a talířky pro děti.



Při péči o dítě je dobré myslet i na koupi vhodné vaničky, přenosného boxu, koše na pleny, osušek a kosmetiky jako je mléko, olej, šampón, vlhčené ubrousky, krém proti opruzení,  kleštičky na nehty, hřebínek nebo dětský kartáček aj., i s tím Vám pomůžeme.








Pokud žijete aktivně a často cestujete, jistě si vyberete z naší řady kočárků a autosedaček. Kočárky především značek Mothercare a Maclaren pokrývají období od narození do prvních let života dítěte. Nabízíme hluboké kočárky, sportovní kočárky, trojkolky, cestovní systémy s přenosnou skořepinou, kočárky pro dvojčata a dvě děti různého věku a golfové hole. Stejně tak autosedačky především značky Mothercare a Britax od přenosných skořepin skupiny O+ až po autosedačky pokrývající skupiny 2 a 3. Poskytujeme také doplňující sortiment pro cestování jako jsou kšíry, stínidla na okna automobilu, pláštěnky na kočárky atd.


 



V obchodech Mothercare také naleznete postýlky, přebalovací pulty a kolekci ložního prádla. Můžete si u nás zakoupit deky a prostěradla v různých barvách a také celé ucelené řady sestávající z ochraného polštářku, různých typů přikrývek, dek, potahů, kapsářů a prostěradel ve dvou základních velikostech. Do postýlek nabízíme dva druhy matrací, pružinové a pěnové, které jsou ideální pro novorozence. Zakoupit je také lze s potahem CoolmaxActive, jenž lze odepnout a vyprat při teplotě 60°C, což je teplota potřebná pro zabití roztočů. Tento unikátní trojvrstevný potah nezadržuje pachy, umožňuje cirkulaci vzduchu a odvádí od dítěte vlhkost.







Proto neváhejte a určitě nás navštivte. Připraven je pro vás i koutek pro maminky, kde můžete dítě v klidu přebalit a nakojit. Naše obchody jsou tu pro Vás, náš personál Vám pomůže s výběrem a poskytne Vám řadu užitečných rad.

                                                                                                

  Team Mothercare

 

 

 

 

 

 

 

Témata: