Chci rodit jako ve filmech!

Vy ne? Já tedy jo. Tedy pokud na konci neumřou, pochopitelně. Tak například se hrdinky ve filmech vůbec nepotí a hned po porodu mají dokonalý make-up a dokonalého manžela po ruce. Realita bývá ale poněkud odlišná.


Filmová miminka
Filmové matky nikdy nerodí dlouhé hodiny (třeba 10 hodin jako já – myslela jsem, že se unudím), ale vytlačí dítě za pár minut. Příšerně při tom řvou a ponižují lidi okolo. Je s podivem, že jim někdo nenabídne aspoň epidural nebo prostě nějaké jiné léky.
A to miminko! Radost se podívat, jaké čisťounké, suchounké, s ofinkou na patku a dokonale tvarovanou hlavičkou. Přiznávám se, že jakkoli svoji dceru miluji, hned po narození mě ta malinká červená ječící zrůdička zklamala. Parametrů filmových dětí (jak ve velikosti, tak ve vzhledu) dosáhla až tak kolem dvou měsíců.
Schválně: Jak jste vy přišla na to, že jste těhotná? Mně osobně se nedostavila menstruace. To televizní matky nemenstruují. Něco tak lidského jako krvácení odjinud než z hlavy a hrudníku je ve filmech tabu. Tam vše začne tak, že ubohá těhotná už v druhém týdnu úporně zvrací. Tedy my ji slyšíme zvracet, ostýchavá kamera to pochopitelně neukáže.


Dokonalý sex
A pohlavní styk, který vede k těhotenství hrdinky (rodí zásadně až na konci filmu) mě fascinuje dvojnásob. Ženy při něm ječí, funí a vůbec dělají úžasné akrobatické pohyby. Jejich make-up však zůstává nedotčen, o případném pocení ani nemluvě.
No a orgasmu dosáhnou pokaždé. Šťastné to ženy. I dva cizí lidé, když spolu padnou do postele, dosáhnou ukázkově intenzivního, vzájemného a SOUČASNÉHO orgasmu. To vše pochopitelně na první pokus.
Ale co mě fascinuje úplně nejvíc: Nikdo nepotřebuje po sexu ubrousek.

   

Elena Benešová